Arcfiatalítás lehetőségei

Kozmetikum
Peeling
Lézer
Dermabrázió
Dermaroller
Plasztikai sebészet

Arcfiatalítás „szike penge nélkül” Fotorejuvenatio

A Starlux G készülék a fotorejuvenációs kezelések új generációja. A bőrfiatalító fénykezelés a bőr saját kollagén képződését indukálja, ami a bőr rugalmasságát adja. A kollagén rostok ellazulásából eredő finom ráncok eltűnnek, a bőr érezhetően és láthatóan feszesebbé válik. Segít elhalványítani, eltüntetni a korosodó bőr jellegzetesen barnás, öregségi foltjait”, szeplőit, májfoltjait, ezen kívül hasznos a hatása az arcon lévő kicsiny, piros pókháló erek, tűzfoltok ellen. 

Évente kúraszerűen hetente ismételve, összesen 6 alkalommal javasoljuk végezni.

A bőr jellegzetességének megfelelően állítunk össze, személyre szabottan egyéni kezelési sémát. Ahol különböző lézeres kezelésekkel, valamint kozmetikai eljárásokkal, termékekkel kombinálva távolítjuk el a bórhibákat (szeplő, májfolt, értágulatok, halvány szarkalábak) és tesszük a z arcot fiatalabb megjelenésűvé. 

Akár a tökéletes eredmény eléréséhez még Botox kezelést is ajánlunk, melyet nagy tapasztalattal, szakszerűen a Plasztika Sebész végez.

 Klinikánkon tehát fontos szerepet kapnak az úgynevezett,,non – invasive” műtét, szike nélküli beavatkozások.

 A plasztikai sebész mellett a magasabb szintű kozmetikai beavatkozások és lézeres kezelések segíthetik a plasztikai beavatkozást követő sebgyógyulás felszívódását.

Megelőzésként pedig javítható a bőr ellenálló képessége, minősége csökkentve ezáltal is a műtét utáni szövődmény, komplikációk  kialakulását.

További kérdéseire is szívesen válaszolunk.
Információs telefonszámunk:+36 (62) 431 899 

 

 

 

Plasztika honlapcsoport
közös fejléc teszt
Üdvözöljük weblapjainkon!
Plasztika.hu honlapcsoport