Epilar szőrtelenítés

EPILAR tartós szőrtelenítés.

Hogyan lehet a kozmetikus Epilar használó?
Kinek jobb az IPL?
Kinek jobb az EPILAR?


Hogyan működik

A Depilar System a legfejlettebb tudományos kutatások eredményeit használja fel, hogy egy hatékony és megfizethető szőrtelenítési módszert nyújtson minden nemnek, rassznak, minden szőrszínre és szőrtípusra.

Az enzim alapú szőrtelenítés előző generációinak kutatását és tapasztalatait felhasználva a dán tudósok kombinálták a tripszin és kimotripszin proteineket a Depilar System-ben. Ez a fejlesztett enzim-alapú formula olyan hatékonysági mutatókat hoz, melyek meghaladják a piacon lévő többi terméket, beleértve az enzim alapú szőrtelenítés előző generációit, és a drága lézeres kezeléseket.

Ezt a fejlesztett technológiát egyszerű használni, és olyan eredményeket hoz, melyek nem hétköznapiak. A szalonokban elvégzett kezeléseket professzionális bőrápolók, specialisták végzik, a Depilar System használata a hagyományos gyantázás (cukorpasztázás) vagy csipeszelés után következik, hogy a szőrtüszőkbe jusson, és ott fehérjebontást végezzen.


 Szőrnövekedési adatok

growth 

cycle

A szőrnövekedésnek három fázisa van: az anagén, a katagén és telogén fázisok. Az anagén fázis során a papillasejt kapcsolatba lép a szőrtüsző alapjával, és szőrnövekedést okoz. Átlagosan bármikor a test szőrtüszőinek 20 %-a van anagén fázisban. Hogyha ebben a fázisban a növekvő szőrt eltávolítjuk gyantázással, vagy csipeszeléssel, a papilla sejtek hozzáférhetőkké válnak. Az üres szőrtüszőn keresztül a Depilar System eléri ezeket a sejteket, és lebontja őket, így gátolja a szőrnövekedést. A katagén fázis során a papillasejtek visszahúzódnak a szőrtüszőtől, és a szőrszál nem nő tovább. A telogén fázisban pedig a „halott” szőrszál kilökődik. A katagén és telogén fázis során a Depilar System hatástalan ezekre a szőrtüszőkre, mivel a papillasejtek hozzáférhetetlenek.

Gyakran azok a vendégek, akik nincsenek hozzászokva a gyantázáshoz, tapasztalhatnak egy átmeneti növekedést a szőrmennyiségében, az első két, vagy három kezelés során, ahogy a szervezet reagál a gyantázásra az alvó papilla-sejtek anagén fázisának aktiválásával. A gyantázás több szőrtüszőt szinkronizál, hogy egyszerre lépjenek be az anagén fázisba, és ez vezet a relatíve több szőrszál megjelenéséhez. Viszont ez csak időszakos, és lehetőséget biztosít a Depilar System hatékonyságának növeléséhez az ezt követő kezelések során, és látványosabb eredményekhez vezet, mivel a több szőrtüsző az anagén fázisban azt jelenti, hogy több szőrtüszőre van hatással a következő kezelés.


 Mire számítsunk

A Depilar System rendszeres és ismételt kezeléseire van szükség 16-24 hónapon keresztül, hogy az adott területen az összes szőrt kezeljük, a teljes, 1-2 éves szőrnövekedési ciklust tekintve. Minden sikeres kezelés után a fennmaradó szőrszálak növekedési ideje megnő, és a szőrök vékonyabbak és puhábbak lesznek, s könnyebben eltávolíthatóak. A szőrnövekedés-csökkenés a 4. kezelés után már látványos. Figyeljünk, hogy a vendégek ideiglenes növekedést tapasztalhatnak az első kezelések után, ahogyan a test reagál a kezelésre. Ez nagyobb hatékonysághoz vezet és látványosabb eredményekhez a következő kezelések során.

A célzott területtől, szőrnövekedési ciklustól és öröklőtt tulajdonságoktól függően az egyéni eredményekhez szükséges idő eltérhet. Nem minden szőrtüsző aktív egyszerre, és a Depilar System csak azokat a szőrszálakat kezeli, amik anagén fázisban vannak. Az alvó szőrtüszőket akkor lehet majd kezelni, amikor újra aktívak lesznek az anagén fázisban.

Hogy helyes módon kezeljünk minden szőrtüszőt a Depilar System-rel, 4 hetes kihagyásokat javaslunk a kezelések között az arcon, és 5-6 hetes kihagyásokat a testen. Vegyük figyelembe, hogy különböző faktorok még jövőbeni szőrnövekedést okozhatnak – hormonális változások terhesség vagy menopauza során, különböző gyógyszerek, genetikai prediszpozíciók az öregedés során – és további kezeléseket igényelhetnek.


results


Kit lehet kezelni?

Bárkit lehet kezelni a Depilar System-rel! Férfiakat és nőket kortól, bőrtípustól, bőrszíntől, szőrszíntől vagy szőrsűrűségtől függetlenül lehet kezelni, hogyha a gyantázásnak nincs akadálya. A Depilar System természetes enzimeket tartalmaz, és embereken tesztelték mellékhatásokat keresve, és egyetlen egyet sem találtak.

A maximális eredményekhez a Depilar System-t a gyantázás, csipeszelés után használjuk, miután a szőrt tövestől távolítottuk el. A gyantázáshoz a szálaknak legalább 6 mm hosszúnak kell lennie, így biztosítva, hogy a szőrt tövestől távolítjuk el, és a szőrtüsző nyitva marad, ezáltal a Depilar System enzim alapú géljei be tudnak hatolni az üres szőrtüszőbe, és lebontják a szőrnövekedésért felelős sejteket.

A Depilar System-t állatokon nem tesztelték.

compliance

Nagyon ritka esetekben egy kis helyi csalánkiütés előfordulhat, ami 48 órán belül eltűnik. Szalicilsavra érzékeny vendégeknél bőrtesztet ajánlott végrehajtani a kezelés előtt!
 .


EPILAR tartós szőrtelenítés.

Hogyan lehet a kozmetikus Epilar használó?

Kinek jobb az IPL?
Kinek jobb az EPILAR?És végül egy remek ajándék ötlet......!

Lepje meg kedvesét, szeretteit vagy ismerőseit kozmetikai ajándék utalvánnyal !
Az ajándékutalvány felhasználható az oldalunkon található bármely kezelésre vagy termék megvásárlására.
(+36 62 431 899)

Plasztika honlapcsoport
közös fejléc teszt
Üdvözöljük weblapjainkon!
Plasztika.hu honlapcsoport