Lézer, IPL epilálás

A lézeres és IPL tartós szőrtelenítés erős, sötét szőrszálakra nagyon hatásos. A gyenge és világos szőrszálakra viszont inkább Epilar kezelést ajánlunk.

A lézer epilálás:

A fény impulzusos epilálás már világszerte bevált módszer a tartós epilálásra. Hazánkban 2000-ben kezdte meg működését az első epiláló lézer.
Elméleti alapja, hogy az orvosi gyakorlatban használt fény sugár csak a sötét színű festékekben nyelődik el. A bőrön a lézersugár nyomtalanul áthalad. A szőrtüszők sötét  festékanyagában (melanin) és a sötét színű tetoválásokban viszont elnyelődik.
A megvilágítás hatására a kezelt területen 1-2 hét elteltével kipotyognak az aktív növekvő szőrszálak. Ezek az aktív szőrtüszők elpusztulnak és a későbbiekben sem növekszenek többé. Az éppen nyugalmi (alvó) fázisban lévő szőrtüszők viszont nem tartalmaznak festéket, ezért ezekre a szőrszálakra nem lehet hatásos a kezelés. Emiatt kell néhány alkalommal megismételni a kezelést a tartós eredmény eléréséig.
Minden egyes kezelés után egyre hosszabb idő elteltével jelentkeznek újabb szőrszálak, amelyek egyre ritkábbak és gyengébbek is.

A STARLUX epilálás hatásos a hormonális eltérés miatt kialakult rendellenes szőrnövekedés eltűntetésére az arcon, a mellek területén ugyanúgy mint a hónalj, a bikini vonal és a lábszár kozmetológiai kezelésére.
A kezelés teljesen higénikus, fertőzésveszélyt nem jelent, hiszen fénysugárral történik a kezelés. A gyantázásnál jóval enyhébb kényelmetlenséggel jár.
Túlzottan lebarnult és sötét színű bőr esetében az erős fénysugár enyhe napégés tüneteivel járhat. Ezért a kezelést követően rögtön hűtő borogatást alkalmazunk.

A STARLUX a leghatásosabb módja a tartós epilálásnak, amely kitűnik a többi módszer közül. Annyira hatásos, hogy transzvesztita művészek arcának epilálása után nőies tapintatú bőr kialakulását érték el vele.

Kérjen ingyenes tájékozatót !
tel: 62 / 431 899


És végül egy remek ajándék ötlet......!

Lepje meg kedvesét, szeretteit vagy ismerőseit kozmetikai ajándék utalvánnyal !
Felhasználható az oldalunkon található bármely kezelésre vagy termék megvásárlására.
 


 

Plasztika honlapcsoport
közös fejléc teszt
Üdvözöljük weblapjainkon!
Plasztika.hu honlapcsoport