szőrtelenítés

Keresés eredménye erre: ' szőrtelenítés '

Az oldal segít eligazodni a tartós szőrtelenítési eljárások között

4 találat erre: ' szőrtelenítés '

Akademi Kliniken kozmetikum

.. szőrtelenítés ..

Epilar szőrtelenítés

.. szőrtelenítési módszert nyújtson minden nemnek, rassznak, minden szőrszínre és szőrtípusra.

Az enzim alapú szőrtelenítés előző generációinak kutatását és tapasztalatait felhasználva a dán tudósok kombinálták a tripszin és kimotripszin proteineket a Depilar System-ben. Ez a fejlesztett enzim-alapú formula olyan hatékonysági mutatókat hoz, melyek meghaladják a piacon lévő többi terméket, beleértve az enzim alapú szőrtelenítés előző generációit, és a drága lézeres kezeléseket.

Ezt a fejlesztett technológiát egyszerű használni, és olyan eredményeket hoz, melyek nem hétköznapiak. A szalonokban elvégzett kezeléseket professzionális bőrápolók, specialisták végzik, a Depilar System használata a hagyományos gyantázás (cukorpasztázás) vagy csipeszelés után következik, hogy a szőrtüszőkbe jusson, és ott fehérjebontást végezzen.


 Szőrnövekedési adatok

growth 

cycle

A szőrnövekedésnek három fázisa van: az anagén, a katagén és telogén fázisok. Az anagén fázis során a papillasejt kapcsolatba lép a szőrtüsző alapjával, és szőrnövekedést okoz. Átlagosan bármikor a test szőrtüszőinek 20 %-a van anagén fázisban. Hogyha ebben a fázisban a növekvő szőrt eltávolítjuk gyantázással, vagy csipeszeléssel, a papilla sejtek hozzáférhetőkké válnak. Az üres szőrtüszőn keresztül a Depilar System eléri ezeket a sejteket, és lebontja őket, így gátolja a szőrnövekedést. A katagén fázis során a papillasejtek visszahúzódnak a szőrtüszőtől, és a szőrszál nem nő tovább. A telogén fázisban pedig a „halott” szőrszál kilökődik. A katagén és telogén fázis során a Depilar System hatástalan ezekre a szőrtüszőkre, mivel a papillasejtek hozzáférhetetlenek.

Gyakran azok a vendégek, akik nincsenek hozzászokva a gyantázáshoz, tapasztalhatnak egy átmeneti növekedést a szőrmennyiségében, az első két, vagy három kezelés során, ahogy a szervezet reagál a gyantázásra az alvó papilla-sejtek anagén fázisának aktiválásával. A gyantázás több szőrtüszőt szinkronizál, hogy egyszerre lépjenek be az anagén fázisba, és ez vezet a relatíve több szőrszál megjelenéséhez. Viszont ez csak időszakos, és lehetőséget biztosít a Depilar System hatékonyságának növeléséhez az ezt követő kezelések során, és látványosabb eredményekhez vezet, mivel a több szőrtüsző az anagén fázisban azt jelenti, hogy több szőrtüszőre van hatással a következő kezelés.


 Mire számítsunk

A Depilar System rendszeres és ismételt kezeléseire van szükség 16-24 hónapon keresztül, hogy az adott területen az összes szőrt kezeljük, a teljes, 1-2 éves szőrnövekedési ciklust tekintve. Minden sikeres kezelés után a fennmaradó szőrszálak növekedési ideje megnő, és a szőrök vékonyabbak és puhábbak lesznek, s könnyebben eltávolíthatóak. A szőrnövekedés-csökkenés a 4. kezelés után már látványos. Figyeljünk, hogy a vendégek ideiglenes növekedést tapasztalhatnak az első kezelések után, ahogyan a test reagál a kezelésre. Ez nagyobb hatékonysághoz vezet és látványosabb eredményekhez a következő kezelések során.

A célzott területtől, szőrnövekedési ciklustól és öröklőtt tulajdonságoktól függően az egyéni eredményekhez szükséges idő eltérhet. Nem minden szőrtüsző aktív egyszerre, és a Depilar System csak azokat a szőrszálakat kezeli, amik anagén fázisban vannak. Az alvó szőrtüszőket akkor lehet majd kezelni, amikor újra aktívak lesznek az anagén fázisban.

Hogy helyes módon kezeljünk minden szőrtüszőt a Depilar System-rel, 4 hetes kihagyásokat javaslunk a kezelések között az arcon, és 5-6 hetes kihagyásokat a testen. Vegyük figyelembe, hogy különböző faktorok még jövőbeni szőrnövekedést okozhatnak – hormonális változások terhesség vagy menopauza során, különböző gyógyszerek, genetikai prediszpozíciók az öregedés során – és további kezeléseket igényelhetnek.


results


Kit lehet kezelni?

Bárkit lehet kezelni a Depilar System-rel! Férfiakat és nőket kortól, bőrtípustól, bőrszíntől, szőrszíntől vagy szőrsűrűségtől függetlenül lehet kezelni, hogyha a gyantázásnak nincs akadálya. A Depilar System természetes enzimeket tartalmaz, és embereken tesztelték mellékhatásokat keresve, és egyetlen egyet sem találtak.

A maximális eredményekhez a Depilar System-t a gyantázás, csipeszelés után használjuk, miután a szőrt tövestől távolítottuk el. A gyantázáshoz a szálaknak legalább 6 mm hosszúnak kell lennie, így biztosítva, hogy a szőrt tövestől távolítjuk el, és a szőrtüsző nyitva marad, ezáltal a Depilar System enzim alapú géljei be tudnak hatolni az üres szőrtüszőbe, és lebontják a szőrnövekedésért felelős sejteket.

A Depilar System-t állatokon nem tesztelték.

compliance

Nagyon ritka esetekben egy kis helyi csalánkiütés előfordulhat, ami 48 órán belül eltűnik. Szalicilsavra érzékeny vendégeknél bőrtesztet ajánlott végrehajtani a kezelés előtt!
 .


EPILAR tartós szőrtelenítés ..

Plasztika honlapcsoport
közös fejléc teszt
Üdvözöljük weblapjainkon!
Plasztika.hu honlapcsoport